Een e-mailadres toevoegen/verwijderen Print

• 15000

Een nieuw e-mailadres toevoegen:
1. Typ het e-mailadres dat moet worden gemaakt in het veld e-mailadres.
• Als u meer dan één domein beheert, moet u het gewenste domein selecteren uit het meerkeuze menu.
2. Typ het wachtwoord in het veld wachtwoord.
3. Typ het wachtwoord opnieuw in het veld wachtwoord (opnieuw).
• U kunt klikken op de knop Wachtwoord generator om een sterk wachtwoord te laten genereren. Lees onze Wachtwoord generator documentatie voor meer informatie.
4. Typ het quota in het veld Mailbox Quota.
• Met de quota wordt gedefinieerd hoeveel schijfruimte, de account mag gebruiken.
Belangrijk: Door de mail server beperkingen, kunnen de quota niet groter zijn dan 2048 MB. Quota van meer dan dit aantal moeten zijn onbeperkt, neemt u hiervoor contact op met ons.
5. Klik op account maken.

Bestaande adressen worden weer gegeven in een tabel. Door het gebruiken van deze tabel , is het mogelijk om:
• Te zien hoeveel schijfruimte door de account wordt gebruikt.
• Een wachtwoord wijzigen.
• Een quotum limiet wijzigen.
• Een e-mailadres verwijderen.
• Een account openen via webmail.
• Configureer een e-mailclient.

Als u een e-mailadres wilt verwijderen, gaat u als volgt te werk:
1. Klik op de koppeling verwijderen die overeenkomt met de account die u wilt verwijderen.
2. Bevestigen dat u wilt het adres verwijderen door op verwijderen te klikken.
• Als u het e-mailadres wilt behouden, klikt u op Annuleren.