Het wachtwoord wijzigen Print

• 14000

Een veilig wachtwoord is een wachtwoord waarvan de woorden niet in een woordenboek voorkomen, en dat bestaat uit hoofd- en kleine letters, cijfers en symbolen.

Ga als volgt te werk om het wachtwoord te wijzigen:
1. Typ uw nieuwe wachtwoord in het vak wachtwoord.
2. Bevestig uw nieuwe wachtwoord in het vak wachtwoord (opnieuw).
• U kunt klikken op de knop Wachtwoord generator om een sterk wachtwoord te laten genereren. Lees onze Wachtwoord generator documentatie voor meer informatie.
3. Klik op de knop Wachtwoord wijzigen om het nieuwe wachtwoord op te slaan.
• Als u het wachtwoord niet wil wijzigen, klikt u op Annuleren.