Video Tutorials Print

• 12000

Als u op dit pictogram klikt, opent er een webpagina waarop verschillende video tutorials toegankelijk zijn. Deze functie kan gunstig zijn voor nieuwe gebruikers die het cPanel workflowproces beter willen leren kennen.

Het onderwerp van de tutorials kan worden onderverdeeld in drie categorieën:

• cPanel 11 — bevat een groot aantal tutorials over veel basis onderdelen van cPanel, zoals MySQL, snelkoppelingen, subdomeinen en nog veel meer. Het is belangrijk te weten dat oudere versies van cPanel een iets andere titel kunnen weer geven hier, bijvoorbeeld cPanel 10.
• Branding — bevat een aantal video tutorials waarin wordt beschreven hoe u het uiterlijk van uw cPanel interface kan aanpassen.
• Mail, bevat video tutorials over de algemene instellingen en het onderhoud van de cPanel mail functies zoals BoxTrapper, Doorstuur Functies, Mailing Lijsten en nog veel meer.

De interface biedt een high- en een versie met lage kwaliteit van elke video. De koppeling van Hoge kwaliteit is bedoeld voor gebruikers met snelle breedband verbinding, terwijl de Kwaliteit van de lage versie is bedoeld voor gebruikers op tragere verbindingen.