Kan ik folders beveiligen met een wachtwoord? Print

• 10000

Het is mogelijk om wachtwoord beveiligde folders in te stellen. Dit doe je door de volgende instructie te volgen:
Meld aan op jouw cPanel
Klik op het icoon Password protect Directories die je onder Security kunt vinden
Kies voor de optie Web Root
Klik vervolgens op de folder die je wenst te beveiligen
Selecteer de optie Password protect this directory
Vul het veld Name the Protected Directory in met een zelf te bepalen inhoud. De inhoud van dit veld wordt getoond aan de gebruiker die toegang wenst te krijgen tot de folder.
Klik vervolgens op de Save knop
Nu dien je nog een gebruikers account aan te maken en te relateren aan de folder. Deze optie vindt je aan de onderzijde van de pagina.

De folder is nu beveiligd tegen onbevoegde toegang.