Legacy Bestands Beheer Print

• 12000

De Legacy File Manager biedt opties voor bestands manipulatie in een oudere web interface. Gebruikers die al bekend zijn met een oudere versie van cPanel Bestands Beheer kunnen de Legacy Bestands Beheer gemakkelijker vinden.

Wanneer u een bestaand bestand in de lijst aan klikt, verschijnt er een menu in de rechter bovenhoek van het venster deze geeft meerdere opties weer voor bestands manipulatie. (De opties zijn specifiek voor het type bestand geselecteerd; daardoor worden niet alle opties weer gegeven voor alle bestanden.)

Legacy Bestands Beheer

Het Legacy Bestands Beheer (klik op de afbeelding om deze te vergroten.)

• De functie Kopieer Bestand kopieert de geselecteerde items naar een map die u opgeeft.
• Met de Bekijk Bestand koppeling wordt de inhoud van het bestand weer gegeven, u kunt het bestand alleen maar bekijken met deze functie, u kunt het bestand niet aanpassen.
• Met de Verplaats Bestand koppeling kunt u geselecteerde bestanden verplaatsten naar een nieuwe map.
• Met de Download bestand koppeling kunt u geselecteerde bestanden naar uw computer downloaden.
• Met de Verwijder Bestand koppeling kunt u geselecteerde bestanden in de Prullenbak plaatsen. Van daaruit kunt u de bestanden herstellen of permanent te verwijderen.
• Met de Wijzig Bestandsnaam koppeling kunt u bij een geselecteerd bestand de naam wijzigen.
• Met de Bewerk Bestand koppeling wordt een editor geopend voor de geselecteerde bestanden.
• Met de Bestand bewerken met Code Editor koppeling opent u een code editor voor de geselecteerde bestanden.
• Met de Bestand bewerken met HTML Editor koppeling opent u een editor die speciaal bestemd is voor HTML- bestanden.
• Met de Wijzig Rechten koppeling kunt de lees-/ schrijf machtigingen voor de geselecteerde bestanden wijzigen.
• Met de URL koppeling wordt het geselecteerde bestand weer gegeven zoals deze zou worden gezien op het internet.