Hoe kan ik Apache Error Logboeken beter begrijpen? Print

• 13000

Wanneer je het logboek van Apache bekijkt, dan kunnen de volgende dingen opvallen.

Dingen die je mag negeren:
File does not exist: /home//public_html/robots.txt
File does not exist: /home//public_html/500.shtml

Dingen die je kunt oplossen:
File does not exist: /home//public_html/gallery/foto.jpg
Het bestand bestaat niet of is misplaatst.
Permission denied: file permissions deny server access: /home//public_html/index.html
Dit is een vaak voorkomend probleem bekend als Error 403.

Contacteer ons, zodat we je ermee kunnen helpen.

Error: File is writable by others: /home//public_html/index.html
Dit is een vaak voorkomend probleem bekend als Error 500.

Contacteer ons, zodat we je ermee kunnen helpen.

Error: file has no execute permission: /home//public_html/cgi-bin/script.sgi
Dit kan worden opgelost door het script de benodigde 755 rechten te geven.
Perhaps mis-spelled or defined by a module not included in the server configuration
Dit betekent dat er iets mis is met het .htaccess bestand. Wellicht moet er een php_flag regel uit het bestand worden gehaald.
Premature end of script headers: /home//public_html/cgi-bin/index.pl
Mogelijk dien je het perl script na te kijken om te zien of dat het helpt om op de eerste regel '#!/usr/bin/perl -w' te zetten.