Hotlink Bescherming Print

• 12000

Een hotlink gebeurtenis vindt plaats wanneer de inhoud van uw site is ingesloten op een andere site, uw bandbreedte wordt gebruikt om de bestanden te verzenden. Met cPanel kunt hotlinks aan uw site voorkomen.

Wanneer u hotlinks uitschakelt, moet u hotlinking voor alle nodige domeinen van uw website toestaan ook de subdomeinen.

↓ Hotlink bescherming inschakelen
↓ Hotlink bescherming uitschakelen

Hotlink bescherming inschakelen

Als u Hotlink bescherming wilt inschakelen, gaat u als volgt te werk:
1. Klik op de knop Inschakelen op de hoofdpagina van HotLink bescherming.
2. Als u websites toestaat voor een hotlink aan uw site, voeg dan de URL's toe aan de "URLs om toegang toe te laten" lijst.
• Directe toegang tot bepaalde bestands extensies kan worden geblokkeerd door deze extensies toe te voegen aan het tekstveld onder de kop "Directe toegang voor deze extensies blokkeren".
• Wanneer deze bestandstypen worden geblokkeerd, zullen mensen deze typen bestanden van uw website niet kunnen hotlinken , zelfs al is hotlinking toegestaan.
3. Schakel het selectie vakje in, zodat gebruikers toegang kunnen krijgen tot de inhoud door de specifieke bestands URL in een browser in te voeren.
4. Aanvragen voor inhoud kunnen worden omgeleid naar een URL, door een URL te typen onder de kop "Verzoek doorzenden naar deze URL".
5. Klik op de knop Verstuur om alle wijzigingen op te slaan.

Hotlink bescherming uitschakelen

Om Hotlink bescherming uit te schakelen, klikt u op de knop Uitschakelen op de voorpagina van HotLink bescherming.

Notitie: Door te klikken op uitschakelen, kunnen alle vermeldingen die u hebt toegevoegd aan de lijst met URL's voor toegang verwijderdt worden. Als u slechts tijdelijk toegang wilt uitschakelen, kunt u de lijst opslaan, zodat u deze later opnieuw kunt toevoegen.
Over ons |

Design by DFoxx Hosting | Copyright by DFoxx Hosting 2009

Proclaimer
Sitemap