Standaard e-mail account Print

• 60000

Uw standaard e-mailadres wordt vermeld onder de kop van de Standaard e-mail account. Dit is een speciaal e-mail account dat automatisch wordt aangemaakt wanneer uw cPanel account wordt gemaakt door uw webhost. De gebruikersnaam en het wachtwoord van de account zijn hetzelfde als uw cPanel accountnaam en wachtwoord.

Afhankelijk van uw webhost instellingen, kan dit adres dienen als een "catch-all" adres voor alle e-mail verzonden naar ongeldige gebruikers namen in uw domein. Er kan als zodanig een grote hoeveelheid spam op dit adres binnen komen.

U kunt de e-mail die is ontvangen door deze account controleren en verwijderen . Om dit te doen via webmail dient u op de link Toegang tot webmail te klikken.

Het standaard adres kan niet worden verwijderd of hernoemd, en er geen quota. Het standaard adres kan niet worden gebruikt voor het verzenden van e-mail. Daarom is het raadzaam een e-mailaccount voor dagelijks gebruik te maken.