Hoe verwijder ik een Script vanuit Fantastico? Print

• 12000

Het kan voorkomen dat je een script hebt geïnstalleerd via Fantastico en dat je deze wilt verwijderen. Om een script via Fantastico te verwijderen is zo gemakkelijk als het installeren daarvan.

Het verwijderen doe je op de volgende wijze:
*Meldt aan op jouw cPanel
*Klik op het icoon Fantastico De Luxe
*Klik op de naam van het script dat je wenst te verwijderen
*Klik op de Remove link en volg de opvolgende, makkelijk te volgen, instructies.

Door het aanklikken van de Remove link worden alle bestanden, databases en gebruikers verwijderd die gerelateerd zijn met het script.