Bescherm een Web Disk Map met een Wachtwoord Print

• 1200

Wachtwoord Beveiligde Mappen

Een map beveiligen met een wachtwoord beperkt de toegang tot bepaalde delen van uw website door te vereisen dat bezoekers een gebruikersnaam en een wachtwoord moeten invoeren. Dit wachtwoord proces wordt ook wel een soort "verificatieproces" genoemd.

Tijdens het gebruik van deze functie, kunt u door de mappen navigeren door te klikken op het map pictogram naast de naam van de map. Door op de naam van de map te klikken, selecteert u de map voor wachtwoord beveiliging.

Notitie: Ook zullen eventuele submappen binnen de geselecteerde directory met een wachtwoord worden beveiligd.

↓ Een map met een wachtwoord beveiligen
↓ Het wachtwoord van een gebruiker wijzigen
↓ Een gebruiker verwijderen
↓ Wachtwoord beveiliging verwijderen

Een map met een wachtwoord beveiligen

Beveilig uw map met een wachtwoord:
1. Klik op het selectie vakje naast: "een wachtwoord beschermt deze directory".
2. Met behulp van het veld: "Geef een naam op voor de beveiligde directory", dient u een naam toe te wijzen aan de map die met een wachtwoord is beveiligd. (Dit is de naam die bezoekers zullen zien. Het kan als alles worden weer gegeven, het maakt niet uit wat de map naam is..)
3. Typ de gebruikersnaam in het veld Gebruikersnaam.
4. Typ het wachtwoord in het veld Nieuw Wachtwoord.
5. Typ het wachtwoord opnieuw in het veld Wachtwoord (Opnieuw).
• U kunt klikken op de knop Wachtwoord generator om een sterk wachtwoord te laten genereren. Lees onze Wachtwoord generator documentatie voor meer informatie.
6. Klik op de knop Toevoegen/Wijzigen geautoriseerde gebruiker.

De naam van de nieuwe gebruiker wordt toegevoegd aan de keuze lijst onder de Toegelaten gebruikers kop, waar zij later kunnen worden verwijderd.

Het wachtwoord van een gebruiker wijzigen
Het wachtwoord van een gebruiker wijzigen:
1. Typ de huidige gebruikersnaam in het veld Gebruikersnaam.
2. Typ het nieuwe wachtwoord in het veld Nieuw Wachtwoord.
3. Typ het nieuwe wachtwoord opnieuw in het veld Wachtwoord (Opnieuw).
4. Klik op de knop Toevoegen/Wijzigen geautoriseerde gebruiker.

Een gebruiker verwijderen

Een gebruiker van een wachtwoord beveiligde map verwijderen:
1. Selecteer de gewenste accountnaam in de keuze lijst onder de kop Toegelaten gebruikers.
2. Terwijl de naam is gemarkeerd, klikt u op de knop Verwijder Gebruiker als u de account wilt verwijderen.

Wachtwoord beveiliging verwijderen

Om wachtwoord beveiliing van een map te verwijderen, dient u het selectie vakje "een wachtwoord beschermt deze directory", te deselecteren.