BlackBerry Level 3-integratie Print

• 90000

Met deze functies kunt u uw e-mailaccounts die zijn gekoppeld aan uw domein toevoegen en beheren.

↓ BlackBerry Level 3-integratie

BlackBerry Level 3-integratie

Als de Research in motion (RIM) u herkend als een mail service provider (MSP), dan kan deze server abonnement aanvragen op de volgende URL's beantwoorden:

• https://mail.voorbeeld.com:2096/Rim-bis/v1
• https://webmail.voorbeeld.com/Rim-bis/v1

Notitie: Om veiligheidsredenen, hebt u alleen toegang tot deze URL's via een server waarop momenteel BIB wordt uitgevoerd.

Niet vergeten: In de bovenstaande voorbeelden is voorbeeld.com bedoeld als uw domein.